lørdag 22. mars 2008

Opprør i flokken

Så er dagen kommet. Vi har jobbet oss igjennom ny valp i huset, aksept fra katter, aksept fra Evin, lek og mas, soverutiner, turer osv. Nå har en av de siste brikkene falt på plass. Ikke det at ting er fullstendig nå, men det er ikke langt igjen! Nå spiser de sammen, leker sammen, er rimelig greie på tur, dilter etter hverandre og Ask er fullstendig innlemmet i flokken av Evin. (som tross alt er flokkleder nest etter mamma)


Mons og Miller rotter seg sammen

Men det har skjedd endel forandringer hos oss underveis. Før Ask kom så flokken sånn ut:


1: Mons
2: Evin
3: Miller


Evin turde ikke konkurrere med Mons og de hadde heller aldri noen kamp om hvem som bestemte. Begge veik, men begge bestemte også. Evin tok til seg Miller, så Miller blei ungen i flokken, og den som Evin passa på. Så kom Ask. Plutselig så flokken sånn ut:


1: Evin
2: Mons
3: Miller
4: Ask.


Nå har plutselig Ask blitt den som Evin tar seg mest av og Mons har rykka ned et hakk, mens Miller står på samme plass. Så skjer følgende her hjemme i flokken: Mons og Miller rotter seg sammen mot Evin og Ask. Så nå har vi to fronter mot hverandre her hjemme. De aksepterer hverandre, men holder seg til sine egne. Det er et fantastisk og finurlig skue om dagen og det imponerer meg stadig!



Evin og Ask rotter seg sammen

1 kommentar:

Anonym sa...

er så bra det kattebildet ass!
søs