søndag 22. juni 2008

Familietreff

Slektstreff:)


Nero og Evin tester hverandre

Ask er litt usikker på om Nero og Basse er snille:)

Her om dagen så var vi så heldige at vi fikk hatt et familietreff. Kusina mi med familie kom med Sheltiene til tianta og onkelen min fra Molde. Så vi hadde 4 hannSheltier og to katter i hagen en hel dag. Utrolig koselig! Vi grilla og koste oss under tak i regnværet, mens bikkjene løp rundt og prøvde å finne ut hvilken plass de forskjellige har i hierarkiet. Evin er eldst, med sine snart 5 år. Nero og Basse er 11 mnd, og Ask er 6 mnd. Ask og Basse fant raskt ut at de var minst både i alder og størrelse, så de lekte sammen. Men GuttaBoys, de to eldste, hadde et større problem..... Evin er riktignok eldst, men Nero er større i kroppen. Så Evin og Nero gikk og knurra og testa hverandre hele dagen. Til en litt stigende irritasjon for oss andre etterhvert....:) Men det gikk bra:) Utrolig moro å ha så mange Sheltier her hjemme! I tillegg hadde vi alle fargene (utenom svart/hvit) representert! Må ærlig innrømme at det hadde vært moro å hatt en sobel.... Men får nok ikke lov av manen min ;)



Jo, Basse var morsom!

Evin passer på den nye flokken

Basse og Ask koser seg i sofaen

Nero og Evin er uenige om hvem som skal lede flokken

Og da var gjestene reist, og gutta svima av i senga.. Slitne, men glade

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Koselig med familietreff for to og firbente.Mange fine bilder av "guttene". Basse og Nero er nok litt yngre enn du tror. De blir ett år i august. Ønsker deg en fin sommer sammen med dyra og gubben din.Hilsen tante Liv.

Anonym sa...

Hei!

Det var koselig å være på besøk :-)

Hilsen kusina m fam.

Anelille sa...

Det var så moro å ha de her!! :) Veit ikke hvor jeg har fått den alderen dems fra, men bra at du sa ifra. Ønsker dere en god sommer:)