onsdag 23. juli 2008

Evin sine høner!

Evin møter tuppene for første gang


Helt utrolig!

Tuppene har nå begynt å bli husvarme, og er ute og koser seg i garden hver eneste dag. De spiser, og sparker, og skravler og koser seg. Og Evin har fått en hel flokk å passe på. Og ikke nok med det, han må jo i tilegg passe på Ask, Monsen, Miller og til og med nabokatta Mao. Så ingen kommer nærmere hønsegarden enn det Evin tillater. Jeg må le av gutten min. I går begynte han også å gå vaktrunder rundt huset. Det resulterte i at han fant nabokatta Mao sittende på lur, og han blei kjapt jagd over gjerdet. Man tar da sin livsoppgave alvorlig!


Ask syns tuppene er litt skumle....

Ask er sliten etter alt styret. Miller og Evin holder koken

Ask på sin side reagerte med å bjeffe på tuppene den første dagen. De var visst fryktelig skumle! Monsen fant raskt ut at taket var et flott utgangspunkt for kikking, sikling og lengting etter tupper. Miller tror jeg har misforstått litt, for han går stort sett rundt og gnir seg intill garden og vil kose. Men kanskje det bare er et skalkeskjul..... hehe.

Miller har misforståtte instinkter....

Vi koser oss så om dagen, og det er så mye liv her! (sier seg selv...) Og Evin og Ask er med hver formiddag når jeg åpner for tuppene, og de sitter og passer på og kikker. Det utrolig er, jeg er egentlig ikke overraska over Evin sin reaksjon siden han er en fårebikkje, men tuppene aksepterte han fra første stund. Den første dagen lå Evin helt intill gjerdet med snuta. Og hønene flokket seg sammen intill han. Det er helt utrolig!

Monsen derimot.....


Tuppene har lagt seg for kvelden. Evin går vaktrunda si, men Monsen er smart og gjemmer seg

Ingen kommentarer: